Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Verzending

Verzend beleid:

Wanneer ons team jouw bestelling binnen krijgt voor 16:00 word deze dezelfde dag nog verstuurd. 

Zodra uw bestelling is verwerkt via onze verzendafdeling, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen (inclusief adreswijzigingen). We verzenden alleen naar het adres dat is opgegeven bij het uitchecken.

Wij verzenden alleen tijdens werkdagen en niet op zaterdag, zondag en feestdagen.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een verzendbevestiging.

Nadat uw bestelling is voltooid, zou de geschatte verzendtijd zijn;

Nederland 1-3 dagen

 

Tracking

Alle bestellingen hebben trackingnummers. U ontvangt een e-mail met het trackingnummer wanneer uw bestelling wordt verzonden door de koeriers in het sorteercentrum.

Bij sommige koeriers kan het enkele dagen duren voordat de trackinginformatie het systeem heeft bijgewerkt. Als uw bestelling meer dan 3 werkdagen geleden is geplaatst en er is nog steeds geen informatie over uw trackingnummer, neem dan contact met ons op.

Voor bestellingen met meerdere artikelen kunnen producten afzonderlijk worden verzonden en op verschillende datums worden ontvangen vanwege de hoeveelheid voorraad van de populaire producten.

Hoewel we er alles aan zullen doen om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd wordt afgeleverd, kan Small World Vintage niet verantwoordelijk worden gehouden voor omstandigheden buiten onze controle, zoals vereiste postprocedures, feestdagen, zwaar weer, arbeidsconflicten, protesten enz. en deze onderbreking kan vertragingen veroorzaken buiten onze oorspronkelijke leveringsschattingen. Deze extra stappen om de veiligheid van ons merk te waarborgen moesten worden genomen vanwege de kwalijke pandemie. We hopen dat deze acties uw vertrouwen in ons niet hebben aangetast, aangezien we harder dan ooit werken om de veiligheid en snelheid van uw pakket te garanderen.

 

Verloren/Gestolen/Beschadigde pakketten

Geen Verzuim is niet verantwoordelijk voor verloren, gestolen of beschadigde pakketten. Als uw trackinginformatie aangeeft dat uw pakket op uw adres is afgeleverd en u het niet heeft ontvangen, meld dit dan en dien een claim in bij uw respectieve vervoerder. (DHL, POSTNL)

 

Verkeerd adres disclaimer

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het opgegeven verzendadres correct is voordat hij een bestelling plaatst. We werken meteen aan je bestelling, dus we kunnen geen wijzigingen aanbrengen in een bestelling als deze eenmaal is geplaatst. Als de bestelling al is verwerkt via onze verzendafdeling, kunnen we deze niet ophalen voor een adreswijziging.

 

FEEDBACK

We stellen het altijd op prijs om feedback te ontvangen, en we beantwoorden ook graag uw vragen. Stuur een e-mail naar info@smallworldvintage.nl. Mocht u ideeën hebben voor verbeteringen, dan horen wij dat graag van u.