Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

Over ons

Van sommige producten zijn er te weinig op de wereld en van sommige producten zijn er te veel. Kleding is zo’n product waar eigenlijk te veel van is. De wereld is groot maar niet groot genoeg om gebruikte kleding geen tweede kans te geven.

Uit het ontzettend grote aanbod van kledingstukken die een tweede kans verdienen, selecteren wij alleen de beste items. Dit resulteert in het feit dat jouw favoriete trui van Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren of Nike bij ons maar de helft van de prijs is.

Dat niet alleen, wij willen ook dat mensen zich speciaal en uniek voelen in een item waar misschien nog maar een paar ter wereld van zijn. Sinds de start van ons bedrijf hebben wij al heel veel mensen voorzien van dat ene unieke item. Het gaat om jou, wie jij bent en hoe jij je voelt, niet om onze portemonnee of de snelle industrie. 

Ga met ons mee op dit avontuur en help mee aan een betere wereld voor iedereen. Eerlijk zullen we alles delen, het is immers een kleine wereld!