Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

ABOUT: Wrangler

Geplaatst door Andu Vollema op
ABOUT: Wrangler

De 20-jaar oude C.C. Hudson verlaat Spring Hill Farm in Williamson County (Tennessee), omdat hij geluk zoekt in de emerging textile town van Greensboro (North Carolina). Hij vindt werk in een broekenfabriek, waar hij bretels aan de broeken naait voor 25 dollarcent per dag. Hudsons werkplaats sluit. Hij en een paar anderen kopen verscheidene naaimachines, huren een ruimte boven een kruidenierswinkel in de binnenstad en zetten de Hudson Overall Compagnie op. Verkoop van Hudsons broeken stijgt plotseling. Het bedrijf verhuist naar grotere hoofdkwartieren, opent zijn eerste fabriek en verandert zijn naam in Blue Bell Company.

 Blue Bell brengt een ommekeer in de industrie met het begrip ‘informatieve labeling’, die de consumenten de mogelijkheid geeft de kwaliteitskenmerken te vergelijken. De Wrangler, betrouwbare Western jeans, ontworpen door de beroemde kleermaker Rodeo Ben, worden geïntroduceerd voor de Amerikaanse consument. Professionele rodeocowboys; Jim Shoulders, Bill Linderman en Freckles Brown testen de broeken en zetten de Wrangler naam voor duurzaamheid, kwaliteit en betrouwbaarheid op de kaart. Blue Bell opent een fabriek in België en het Wranglermerk wordt succesvol geïntroduceerd in Europa

← Ouder bericht Nieuwe bericht →