Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

ABOUT: Tommy Hilfiger

Geplaatst door Andu Vollema op
ABOUT: Tommy Hilfiger

Modeontwerper Tommy Hilfiger is geboren op 24 maart 1951 in New York. Van jongs af aan is Tommy geïnspireerd door kleding en fashion. Niet gek ook want New York is het middelpunt van de mode en fashion industrie.

De eerste kleding die Tommy Hilfiger verkocht bestond uit kleding die hij zelf inkocht om vervolgens weer door te verkopen. Echter was Tommy niet te spreken over de kwaliteit van de kleding en besloot hij zelf te gaan ontwerpen. Helaas ging zijn eerste bedrijf in 1977 failliet en besefte Tommy dat hij meer moest leren over de zakelijke kant van de industrie. In die periode heeft hij voor meerdere modehuizen gewerkt.

Pas in 1979 begon richtte Tommy het merk Tommy Hill op en begon met de ontwikkeling van spijkerbroeken. Het duurde nog een aantal jaar voordat Tommy Hilfiger ontstaat. Dit vond plaats in 1984, vanaf dat moment bestaat het Tommy Hilfiger zoals wij dat vandaag de dag kennen.

← Ouder bericht Nieuwe bericht →