Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

Winkelwagen
Voor 16:00 besteld, dezelfde dag verzonden.

ABOUT: Dolce & Gabbana

Geplaatst door Andu Vollema op
ABOUT: Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana is de samenstelling van twee Italiaanse modeontwerpers: Domenico Dolce en Stefano Gabbana. De heren ontmoetten elkaar in 1980, toen ze bij hetzelfde mode-atelier werkten. Twee jaar later besloten ze samen te werken en in 1985 kozen ze hun beide achternamen als merknaam: Dolce & Gabbana was geboren.

Dolce & Gabbana collecties zijn iconen van stijl. Zij vieren de Italiaanse traditie en waardigheid. De vormen en de lijnen zijn altijd met waardevolle en glamorous details gedecoreerd. De monturen kenmerken zich door het gebruik van contrasten, details en creativiteit. Het merk hoort thuis in de categorie topmerken zoals Gucci, Versace, Armani, Louis Vuitton en Viktor & Rolf. Het modehuis is gevestigd in Milaan en telt ruim drieduizend werknemers. Naast kleding werden ook tientallen boeken op de markt gebracht en wordt sinds 2006 een luxe restaurant in Milaan geëxploiteerd.

← Ouder bericht Nieuwe bericht →